Tuba Büyüküstün Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuba Büyüküstün Fan Club

Tuba Büyüküstün ve Asi Dizisi Fan Forumu

AnasayfaPortailLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İnternet Kulanmayan Oyuncu

YazarMesaj
tuby_ilkem
Yeni Üye
tuby_ilkem

İnternet Kulanmayan Oyuncu Empty
MesajKonu: İnternet Kulanmayan Oyuncu   İnternet Kulanmayan Oyuncu Icon_minitimeCuma Haz. 06, 2008 2:24 pm

Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol alan, halen Asi’de oynayan Tuba Büyüküstün, Akşam gazetesine verdiği röportajda teknolojiyle arasının iyi olmadığını söylemiş.

"Benim adıma fan siteleri kurulmuş. Ama teknolojiyle aram yok. İnternet kullanmasını bile bilmem. Arkadaşlarımın yardımıyla internete girip, hakkımdaki yorumları okuyabiliyorum" diyor Tuba Büyüküstün...

İnanılır gibi değil!

Bunu söyleyen 60 yaşında bir oyuncu olsa belki anlayış göstereceğim de 24-25 yaşında bir oyuncu bunu nasıl çıkıp açık açık söyler?

Bari kendine sakla, kimselere söyleme...

Çünkü o yaşta bir oyuncunun beslenmesi gereken en önemli alanlardan biri internet.

Dünyada neler oluyor, kim ne yazıyor, hangi filmler çekiliyor, kamera arkası görüntüler, kısacası oyunculuk ve sinema adına ne ararsan internette var.

Ama Tuba Büyüküstün, bilgisayarı bile arkadaşlarının yardımıyla açacak kadar kötü durumda! İnternet kullanmak çok zor bir şey olsa böyle bir yazı yazmazdım, ama bugün internet kullanmak televizyon kullanmak kadar kolay...

Bilgisayarın tuşuna basıyorsun, explorer’ı tıklıyorsun hepsi bu...

Rating rekorları kırmış dizilerde oynayan, genç, başarılı bir oyuncunun bu kadarını becerememeye ve bu sözleri söylemeye hakkı yok.

Tuba Büyüküstün’ün yapacağı tek şey hemen gidip internet kullanmayı öğrenmek ve bir daha ’internete arkadaşlarımın yardımıyla giriyorum’ gibi komik ve ayıp sayılabilecek sözler söylememektir. (Cengiz Semercioğlu)

Kaynak:Hurriyet.com.tr

ben bu habere çook kızdım internetin zararlı şeylerinden uzak hayat yaşıyor...ne güzel bu

İnternet Kulanmayan Oyuncu
1 sayfadaki 1 sayfası