Tuba Büyüküstün Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuba Büyüküstün Fan Club

Tuba Büyüküstün ve Asi Dizisi Fan Forumu

AnasayfaPortailLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tuba Oynarken Karar Vermiş

YazarMesaj
tuby_ilkem
Yeni Üye
tuby_ilkem

Tuba Oynarken Karar Vermiş Empty
MesajKonu: Tuba Oynarken Karar Vermiş   Tuba Oynarken Karar Vermiş Icon_minitimeCuma Haz. 06, 2008 2:21 pm

Tuba, oynarken karar vermiş
Tuba Oynarken Karar Vermiş Tuba2dn8.th
Sahne dekorasyonu ve kostüm tasarımı eğitimi alan Tuba Büyüküstün, oyunculuk ve eğitim gördüğü mesleği arasında kalmış.

Kanal D'deki Asi dizisinde oynayan Büyüküstün, Güneri Civaoğlu'nun Şeffaf Oda programında, oyunculuğa nasıl geçtiğini anlattı.

Okulunu bitirip mezun olduğu dönemde Çemberimde Gül Oya dizisiyle oyunculuğa başlayan Büyüküstün, daha sonra rol aldığı Ihlamurlar Altında dizisinin birinci sezonu boyunca da kafasında soru işaretleri olduğunu söyleyerek "Oyunculuk benim yapacağım iş mi yoksa şimdilik yaptığım bir şey mi? sorusu vardı hep kafamda. Sahne dekor kostüme mi yöneleceğim, oyunculuk mu yapacağım diye düşünüyordum. 'Evet ben oyuncuyum' diyemiyordum" şeklinde konuştu.

Ihlamurlar Altında dizisinin ilk sezonunun sonunda "Ben bu işi yapıyorum ve bundan çok keyif alıyorum. Dekordan da çok keyif alıyorum ama oyunculuk bana engel değil. İkisinden birini seçmek zorunda değilim" diyerek kararını verdiğini anlatan genç oyuncu, "Neden olmasın ben oyunculuk yapacağım, dedim. Hemen Tomris hanımı (Giritlioğlu) aradım. 'Ben oyunculuk yapmaya karar verdim' dedim. 'Daha karar vermemiş miydin?' dedi. 'Hayır dedim, şimdi karar verdim. Ben artık oyuncuyum' dedim. O da 'İyi, tamam' dedi, anlamadı tabi. Sonra gittim ve konuştum kendisiyle" açıklamasını yaptı.

Kaynak:televizyongazetesi

hepte seffaf odadaki söyledikleri haber olmuş:d

Tuba Oynarken Karar Vermiş
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tuba Biyografi